Zorgvilla Villa Sijthoff

Zorgvilla Villa Sijthoff

Het bosrijke Wassenaarse buitengoed ‘Oud Clingendaal’, is de perfecte locatie voor een zorgvilla. Met drie hectare natuur bent u verzekerd van privacy, rust en ruimte. De van nature heuvelachtige tuin met vijverpartij, biedt vanuit iedere leefruimte een prachtige aanblik en vanuit de villa loopt u zo het bos in.

Onze zorgvilla Villa Sijthoff is eind 2015 grondig gerenoveerd en beschikt over drie woonlagen met in totaal negentien huurappartementen en een lift. De zorg en vrijblijvende activiteiten organiseren we op basis van uw wensen en behoeften. Dit betekent onder anderen dat echtparen bij ons samen kunnen blijven wonen, ook als er verschillende vormen van zorg nodig zijn.

Bewoners en (dag)gasten maken gezamenlijk gebruik van het gezellige restaurant, de huiskamer, de verschillende zithoeken en de multifunctionele activiteitenruimte.

U woont bij ons in het groene hart van Wassenaar, met alle voorzieningen binnen handbereik. Met de Rijksweg A44 en een bushalte op 500 meter afstand is Villa Sijthoff zeer goed bereikbaar.

SAMEN GENIETEN VAN HET LEVEN

In de landelijke omgeving van Wassenaar, op het prachtige landgoed Oud Clingendaal.

Doet u mee met onze dagbesteding?

Wilt u er eens op uit en vrijblijvend kennis komen maken? Dat kan! U kunt bijvoorbeeld op dinsdag, woensdag of donderdag gratis op proef meedoen aan ons dagbestedingsprogramma. Onze gastvrouwen en activiteitenbegeleiders hebben altijd tijd voor een praatje. Zij kijken ernaar uit samen met u het beste uit de dag te halen. En u bent meteen heerlijk onder de mensen.

Bent u (nog) niet toe aan verhuizen, maar brengt u wel graag tijd op deze locatie? U bent van harte welkom om bij ons één of meerdere dagen per week de dag in zorg en gezelschap door te brengen. Villa Sijthoff leent zich uitstekend voor dagbesteding. In de gemeenschappelijke ruimtes, is altijd wel wat te doen. Echter, als u liever rustig in een lekkere stoel om u heen wilt kijken, is dit natuurlijk ook mogelijk. Bij ons zijn er genoeg gezellige zithoekjes en terrassen, waar u zelfs herten, konijnen en eekhoorntjes kunt spotten.

Advies op maat

“Bent u op zoek naar een woning met zorg en nieuwsgierig naar Villa Sijthoff? Dan nodig ik u van harte uit om contact met mij op te nemen, zodat ik u een keer mag rondleiden.”

Miranda de Groot – Locatiemanager

Onze service

Wij bieden persoonlijke zorg en professionele dienstverlening in huiselijke setting. Voor deze dienstverlening betaalt u een vast maandtarief, waarmee wonen en dienstverlening zijn gedekt.

Uw zorg wordt vergoed via de Wet Langdurige Zorg (Wlz) of de Zorgverzekeringwet (Zvw). Iedereen die in Nederland zorg ontvangt, betaalt een eigen bijdrage aan het CAK. Als u bij Vandaegh woont, betaalt u de lage variant van deze eigen bijdrage.

Onderdeel van het maandtarief

  • Huur van het appartement
  • Drie maaltijden per dag, hapjes en drankjes
  • Recreatieve activiteiten op locatie
  • Inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering
  • Gemeentelijke belastingen en heffingen
  • Internet, televisie en vaste telefoon

Voorbeelden van mogelijke meerkosten

  • Persoonlijke was- en stomerijdiensten
  • Maaltijden voor familie of vrienden
  • Individuele begeleiding bij vervoer naar familie, dokter of uitstapjes
  • Verbouwingen in het appartement op wens van de bewoner

Adresgegevens Villa Sijthoff

Oud Clingendaal 7
2245 CH Wassenaar

Algemene informatie

Adres: Nevelgaarde 54, 3436 ZZ Nieuwegein

Tel.: 088-5057000

E-mail: info@vandaegh.nl

Meer informatie aanvragen over wonen met zorg?

Voor welke locatie wilt u graag een brochure ontvangen?
Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in het privacybeleid