Seniorenwoning huren in De Horst

Onze locatie De Horst

De Horst ligt op een rustige locatie in Huis ter Heide (gemeente Zeist) en is omgeven door prachtige natuur. Zodra u de Ruysdaellaan inrijdt, ervaart u direct de rust, de ruimte en al het groen. De woonzorglocatie is met de auto goed bereikbaar. Voor scootmobiels is er een oplaadstation.

Deze woonzorgvoorziening heeft 40 seniorenwoningen en 10 zorghotelstudio’s voor tijdelijk verblijf met zorg. Als bewoner heeft u een mooi en ruim appartement met onder andere elektrisch bedienbare gordijnen en zonwering. Elk appartement heeft eigen entree, een balkon of terras, een keuken, bergruimte, badkamer met toilet en een apart gastentoilet. Voor uw veiligheid of die van uw partner kunnen voorzieningen voor val- en dwaaldetectie worden ingezet, zonder dat uw privacy wordt aangetast.

De Horst heeft een restaurant, waar dagelijks verse maaltijden bereid worden door professionele koks. Ook is er een terras en een ruimte genaamd ‘’Samayahof’’, waar regelmatig activiteiten en (kerkelijke) bijeenkomsten georganiseerd worden. Daarnaast is er een infraroodsauna en beautysalon aanwezig.

SAMEN GENIETEN VAN HET LEVEN IN UW EIGEN SENIORENWONING

De Horst ligt op een rustige locatie in Huis ter Heide en is omgeven door prachtige natuur. Zodra u de Ruysdaellaan inrijdt ervaart u direct de rust, de ruimte en al het groen.

Advies op maat

“Bent u op zoek naar een seniorenwoning met zorg en nieuwsgierig naar De Horst? Dan nodig ik u van harte uit om contact met mij op te nemen, zodat ik u een keer mag rondleiden.”

Onze service

Wij bieden persoonlijke zorg en professionele dienstverlening in huiselijke setting. Voor deze dienstverlening betaalt u een vast maandtarief, waarmee wonen en dienstverlening zijn gedekt.

Uw zorg wordt vergoed via de Wet Langdurige Zorg (Wlz) of de Zorgverzekeringwet (Zvw). Iedereen die in Nederland zorg ontvangt, betaalt een eigen bijdrage aan het CAK. Als u bij Vandaegh Nederland woont, betaalt u de lage variant van deze eigen bijdrage. Omdat het maandbedrag afhangt van het type zorg en grootte van de seniorenwoning rekenen we dit graag voor. Neem contact op met één van onze woonadviseurs.

Onderdeel van het maandtarief

  • Huur van de seniorenwoning
  • Drie maaltijden per dag, hapjes en drankjes
  • Recreatieve activiteiten op locatie
  • Inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering
  • Gemeentelijke belastingen en heffingen
  • Internet, televisie en vaste telefoon

Voorbeelden van mogelijke meerkosten

  • Persoonlijke was- en stomerijdiensten
  • Maaltijden voor familie of vrienden
  • Individuele begeleiding bij vervoer naar familie, dokter of uitstapjes
  • Verbouwingen in het appartement op wens van de bewoner

Adresgegevens De Horst

Ruysdaellaan 12
3712 AT Huis Ter Heide

Algemene informatie

Adres: Nevelgaarde 54, 3436 ZZ Nieuwegein

Tel.: 088-5057000

E-mail: info@vandaegh.nl

Meer informatie aanvragen over wonen met zorg?

Voor welke locatie wilt u graag een brochure ontvangen?
Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in het privacybeleid