Residence Chateau

Particuliere seniorenwoningen met zorg in Den Haag

Residence Chateau

In Den Haag vindt u het monumentale pand van Residence Chateau. Deze woonvoorziening is centraal gelegen en bevindt zich op loopafstand van de Frederik Hendriklaan. Deze sfeervolle winkelstraat is ruim een kilometer lang. Het aanbod van winkels, speciaalzaken en eettentjes is erg divers. Ook ligt het Van Stolkpark dichtbij waar u kunt genieten van de rust en de natuur.

In het pand bevinden zich 27 huurappartementen. Uw appartement kunt u geheel naar eigen wens inrichten. U kunt er voor kiezen om alleen te wonen, of samen met uw partner. Ongeacht of uw partner geen of een andere vorm van zorg nodig heeft. Binnen Residence Chateau hoeft u zich niet te vervelen. De woonvoorziening heeft een gezamenlijke woon- en eetkamer, bewegingsruimte (fysiotherapie), een bibliotheek, een kapsalon en zelfs een bioscoop. Bent u slecht ter been? Uiteraard hebben we een lift in huis.

Residence Chateau is met de auto goed bereikbaar. U kunt achter het pand gratis parkeren. Ook met het openbaar vervoer is de woonvoorziening goed te bereiken (bushalte Rusthoekstraat of tram 1 Frankenslag).

SAMEN GENIETEN VAN HET LEVEN

In het centraal gelegen monumentale pand van Residence Chateau.

Mee doen met onze activiteiten?

We organiseren vaak activiteiten voor onze bewoners. Deze vinden zowel binnens- als buitenshuis plaats. Onze gastvrouwen en vrijwilligers maken elke dag met onze bewoners en huishond Puck een wandeling. Ook hebben we meerdere keren per jaar uitstapjes. Deze uitstapjes zijn bijvoorbeeld het bezoeken van een boerderij of kerstmarkt en gezellig samen eten bij een pannenkoekenhuis. Binnenshuis worden regelmatig muzikale, bewegings- en knutselactiviteiten georganiseerd.

Advies op maat

“Bent u op zoek naar een woning met zorg en nieuwsgierig naar Residence Chateau? Dan nodig ik u van harte uit om contact met mij op te nemen, zodat ik u een keer mag rondleiden.”

Pauline van Munster – Locatieverantwoordelijke

Onze service

Wij bieden persoonlijke zorg en professionele dienstverlening in huiselijke setting. Voor deze dienstverlening betaalt u een vast maandtarief, waarmee wonen en dienstverlening zijn gedekt.

De zorg wordt vergoed vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of de Zorgverzekeringsweg (Zvw). Iedereen die in Nederland zorg ontvangt, betaalt een eigen bijdrage aan het CAK. Bij Vandaegh verlenen wij extramurale ouderenzorg en betaalt u de lage variant van deze eigen bijdrage. De hoogte van deze eigen bijdrage is afhankelijk van uw inkomen en vermogen. Met deze rekenhulp kunt u de hoogte van uw eigen bijdrage gemakkelijk en snel berekenen.

Onderdeel van het maandtarief

  • Huur van het appartement
  • Drie maaltijden, hapjes en drankjes
  • Recreatieve activiteiten op locatie
  • Inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering
  • Gemeentelijke belastingen en heffingen
  • Persoonlijke was- en stomerijdiensten
  • Internet, televisie en vaste telefoon

Voorbeelden van mogelijke meerkosten

  • Maaltijden voor familie of vrienden
  • Individuele begeleiding bij vervoer naar familie, dokter of uitstapjes
  • Verbouwingen in het appartement op wens van de bewoner

Adresgegevens Residence Chateau

Kanaalweg 3
2584 CC Den Haag
E: info@residencechateau.nl
T: 070 306 6060

Algemene informatie

Adres: Nevelgaarde 54, 3436 ZZ Nieuwegein

Tel.: 088-5057000

E-mail: info@vandaegh.nl

Meer informatie aanvragen over wonen met zorg?

Voor welke locatie wilt u graag een brochure ontvangen?
Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in het privacybeleid