Over ons

Vandaegh Nederland is een zorgorganisatie voor 65-plussers met een blijvende, intensieve zorgbehoefte die beschikken over een Wlz-indicatie (zzp 4, 5 en 6). Vandaegh Nederland is onderdeel van Ontzorgd Wonen Nederland en staat voor uitstekende oplossingen voor senioren met een permanente zorgbehoefte.

In een gemoedelijke woonomgeving voorzien we onze bewoners van een integraal pakket van wonen, dienstverlening en zorg. Alles op maat, tot en met de laatste levensfase. Op deze manier maken wij een stijlvolle, verzorgde oude dag mogelijk voor mensen die hun leven willen voortzetten zoals ze dat gewend zijn.

Het schild

We geloven dat onze bewoners meer nodig hebben dan een veilige woonplek en simpelweg medische zorg. Toch begint een rijk en prettig leven met een plek waar u zich thuis voelt en waar u zorg ontvangt op de manier die bij u past. Wij bieden een beschutte plek aan ouderen. Een beschermd gevoel zit ‘m in persoonlijke aandacht, gezien worden en in een luisterend oor.

De boom

Onze boom staat voor het leven. Leven is meedoen. Bij Vandaegh hoeft niemand zich te vervelen, er is altijd wel iets  te doen. Het dagelijks reilen en zeilen op onze woonzorg-locaties zorgt altijd voor gezelligheid. Denk aan: boodschappen doen, tuinieren, maaltijden bereiden, samen eten of de kippen verzorgen. We hebben aandacht voor wat uw leven de moeite waard maakt en we ondersteunen u waar nodig.

De tulp

Nederlandser dan de tulp wordt het niet. De tulp staat symbool voor Vandaegh. Vandaegh is typisch Nederlands – gastvrij, goed georganiseerd en vertrouwd. We vinden het belangrijk dat u niet hoeft in te leveren op kwaliteit van leven. Bij ons richt u uw appartement in met uw eigen vertrouwde meubels. Onze gemeenschappelijke ruimtes zijn stijlvol, gerieflijk en natuurlijk staat onze deur altijd open voor uw familie en vrienden!

Het hart

Met hart voor de zorg en elkaar. Met kennis van zaken zorgen we ervoor dat u kunt genieten van alles waar uw leven vol van is. Zo organiseren wij activiteiten en uitstapjes waarbij de nadruk ligt op wat u wél kunt. En als u al lang samen bent, dan moet dat in onze ogen zo blijven. U en uw levenspartner blijven bij ons bij elkaar, de één met zorg en de ander daardoor zorgvrij.

Waar we voor staan

We geloven dat onze bewoners meer nodig hebben dan een veilige woonplek en simpelweg medische zorg. Toch begint een rijk en prettig leven met een plek waar u zich thuis voelt en waar u zorg ontvangt op een manier die bij u past. Vandaegh biedt een beschutte plek aan ouderen met uiteenlopende zorgvragen.

Met hart voor de zorg en met hart voor elkaar, zorgen we ervoor dat u kunt genieten van iedere dag. We hebben aandacht voor wat uw leven de moeite waard maakt en we ondersteunen u waar nodig. Zo organiseren wij bijvoorbeeld activiteiten en uitstapjes, waarbij de nadruk ligt op wat u wél kunt.

“Het is een voorrecht om samen met het enthousiaste en ervaren team een positieve zorgzame bijdrage te leveren aan het dagelijkse leven van onze bewoners.” – Hanneke de Wijs

Heeft u vragen over één van onze locaties?

Algemene informatie

Adres: Nevelgaarde 54, 3436 ZZ Nieuwegein

Tel.: 088-5057000

E-mail: info@vandaegh.nl

Meer informatie aanvragen over wonen met zorg?

Voor welke locatie wilt u graag een brochure ontvangen?
Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in het privacybeleid